ster De Dag ster Masterclass ster Dansgroepen ster Sponsoren ster ContactTwitter

 

Dansgroepen


Beats and Bars  o.l.v  Harold, Shauny en Mitchell Lousberg

Na veel en hard trainen behaalden Harold en Chantal in 1982 en 1983 de Nederlands kampioenstitel bij de amateurs in de  Latijn Amerikaanse dans.

Met veel passie hebben ze in 1984 Beats and Bars opgericht  en tegelijkertijd reisden ze nog vele jaren over de gehele wereld als professional.

Tijdens en na hun loopbaan zijn ze gaan lesgeven in verschillende dansdisciplines van stijldansen tot Hip Hop, van Zumba tot Pilaxing.

 

www.beatsandbars.nl


Dansschool Bernaards o.l.v. Chris Bernaards

Dansschool Bernaards is de oudste dansschool van Maastricht. Er wordt niet alleen les gegeven in Stijldansen, Latin Amerikaans , Hip Hop en Breakdance maar er is ook veel aandacht voor de jeugd.

Kidswing is een dansprogramma waarbij de jeugd spelenderwijs kan kennismaken met muziek, ritme en dans.

Het ouderwetse imago van de Samba, Cha Cha , Rumba en Paso Doble wordt in een gezellige cursus in een hip jasje gestoken.


www.bernaards.net


Dansschool Kumulus o.l.v. Heidi Vos      


De dansafdeling van Kumulus staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Een team van enthousiaste en dynamische docenten verzorgt verschillende disciplines , voor verschillende leeftijden en verschillende niveaus.

Dansers van Kumulus  o.l.v. Anne Bakker en Heidi Vos zijn zeer enthousiast en vereerd om deel te nemen aan “De Maastrichtse Jeugd Danst “.  Het is een buitenkans om in eigen stad  en voor eigen publiek te laten zien wat ze het liefst doen en dat is DANSEN. De passie voor DANS verbindt hen en zet hen aan tot steeds beter willen doen  en grenzen te verleggen.

Kennis maken met andere liefhebbers van DANS  uit Maastricht is bijzonder en leuk. De dansers en choreografen verheugen zich op deze dag.

Heidi Vos coördinator Dansafdeling Kumulus
Kumulus: centrum voor de kunsten  Gemeente Maastricht