ster De Dag ster Masterclass ster Dansgroepen ster Sponsoren ster ContactTwitter

 

De artistiek leider op 8 november is Bernadet Schouten. Hierbij wordt ze ondersteund door Ronald Wintjes.  

Beiden geven kort aan waarom ze  van harte “De Maastrichtse Jeugd Danst” mede gestalte willen geven.


Bernadet Schouten


“Ik heb gedurende mijn lange carrière in de danswereld van Zuid Limburg zoveel kinderen dansplezier mogen bijbrengen, zowel als oprichtster en docent van Impulse ballet en dans, als in mijn functie als hoofd van de afdeling dans van Kumulus.
Dansplezier, niet alleen voor de kinderen die heel gemotiveerd elke week naar dansles komen, maar ook voor de kinderen in de verschillende wijken van Maastricht en de kinderen/jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs in Maastricht en omstreken, door ze kennis te laten maken met dans.
Het gaat uiteindelijk om het plezier dat kinderen beleven om te bewegen en dansen.
Het is goed voor je muzikale ontwikkeling en….bovendien is het goed voor de gezondheid en je humeur.
Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik werd gevraagd door de  Stichting Groote Sociëteit  Jeugd & Cultuur om de artistieke leiding op me te nemen van  ”De Maastrichtse Jeugd Danst”
Ik voel me vereerd dat 7 gerenommeerde dansscholen hun medewerking gaan verlenen aan dit fantastische initiatief en ik hoop dat veel Maastrichtse kinderen/jongeren meedoen en/of  komen op 8 november en denken: dat wil ik ook…….dansen!!! “


www.bernadetschouten.nl


Ronald Wintjes


“Dansgezelschap Project Sally Maastricht, onder leiding van Stefan Ernst en Ronald Wintjens, maakt dans voor jong, jongeren en iedereen jong van hart”.
Vanuit hun thuisbasis in Maastricht, precies op de grens waar Nederland, België en Duitsland elkaar ontmoeten, verzamelt Project Sally Maastricht jonge dansers om zich heen vanuit de hele wereld om hun talenten tot bloei te brengen, de taal en esthetiek van dans te spreken en een jong publiek te inspireren en letterlijk in beweging te zetten. Hun producties laten een grote indruk achter in de harten en hoofden van het publiek.


“Project Sally Maastricht raakt daar waar het woord niet kan komen” (PS)


www.projectsally.nl

       

ster Home   ster De Maastrichtse Jeugd Zingt ster De Maastrichtse Jeugd Musiceert